FERENC PUSKAS

21.02.2014 22:45

PUSKASFERENC PUSKAS BIRO

1958 · 1967
 
Den bästa vänsterfotade spelaren som prytt Santiago Bernabéu stadion
 
Position : Forward
Spelade turneringar : 262
Mål gjorda: 242
Ungerska internationella : 85 matcher
Spanska internationell : 4 kapslar
 
Puskas lämnade ett outplånligt avtryck efter sig i Real Madrid . Han bländade Real Madrid fansen med sin " gentlemanliness , charm , vänlighet och lysande föreställningar på Santiago Bernabéu . Som en världsforward bröt han alla poäng rekord man kan tänka sig!  Han var en av de största spelarna som någonsin klätt på sig Real madrids vackra vita tröja i historien , han var en begåvad fotbollsspelare med den bästa vänsterfoten någonsin att synas på Santiago Bernabéu -stadion.
 
Ferenc Puskas började spela för Real Madrid när han var 31år gammal , efter att tidigare ha spelat för Honved Budapest . Där hade han varit avgörande i historisk svit av fem ligatitlar.
 
Hans ankomst var en fullständig överraskning för de vitas fans . De trodde aldrig att den gamla och överviktig mannen skulle göra så stor avtryck i klubben och i hela fotbollens historia. Snart upptäckte de att de hade fel. Hans extraordinära mål - poäng förmåga var viktigt i erövringen av tre EM -titlar och fem La Liga titlar , bland andra utmärkelser .
 
HONNÖRER
 
3 EM
1 Intercontinental Cup
5 La Liga
1 Spanska Cupen
4 La Liga skyttekung

Kontakt

RealMadridprojekt realmadridprojekt@hotmail.com