Hugo Sánchez

21.02.2014 22:56

HUGO SÁNCHEZHUGO SÁNCHEZ

1985 · 1992
En målskytt som gjorde historia
 
Position : Forward
Spelade matcher : 289 officiella matcher
Mål : 251
Mexikanska International: 75 matcher
 
Hugo Sánchez  målsinne var makalös och han gjorde bokstavligen mål under hela sin karriär . Statistiken visar att mexikanaren var en av de bästa forwardn i historien och i Real Madrid var han den perfekta anfallaren för laget som leds av " Quinta del Buitre " ( den " Vulture Squadron ' ) . Hugo var en viktig del av den gyllene perioderna i klubbens historia. Han är forfarande ihågkommen av supportrarna för sin akrobatiska skott och hans kullerbyttor efter varje mål han gjorde.
 
Han anlände till Santiago Bernabéu från Atlético de Madrid , där han hade börjat visa sina färdigheter som en världsspelare. I hans första säsong med de vita vann han La liga, han vann skytteligan med sina imponerande 22 mål och även UEFA-cupen i vad som bara var början på en period av framgång .
 
Delvis tack vare det mål scoring förmåga av den mexikanska framåt , Real Madrid fortsatte med att vinna fem raka Ligas och dominerade spansk fotboll och de nådde också två semifinaler i Europacupen . Vid sidan av sin framgång på en teamnivå , vann Hugo individuella utmärkelser och han plockade upp fyra Pichichi troféer för skyttekung i spanska fotbollen att runda av en härlig tid för de vita .
 
Han utsågs till bästa fotbollsspelare av 20-talet i Nord-och Centralamerika av IFFHS , och gjorde sammanlagt 75 landskamper för Mexiko. Han hann även spela i tre Världsmästerskap ( Argentina , Mexiko och USA ) Precis som i Real Madrid , är Hugo Sánchez en legend i sitt hemland .
 
 
 
HONNÖRER
 
5 Ligas
1 UEFA-cupen
1 Copa del Rey
2 spanska Super Cup
1 Europeiska Golden Boot
4 Pichichi Trophies

Kontakt

RealMadridprojekt realmadridprojekt@hotmail.com