Nueve Santiago Brenabéu

31.01.2014 16:09

JUST NU: Florentino Perez presenterar Real Madrids nya arena!!

OFFICIELLT: Så här kommer Real Madrids nya hemma arena se ut!

Källa: AS

 

Ordföranden för Real Madrid meddelade officiellt att projektet med GMP Arquitectos och L35 Ribas är vinnaren av " International Anbud om Architectural Idéer för ombyggnad av Santiago Bernabéu " ( förhandsgranskning )
Alberto NavarroDiego Jabal
Florentino Pérez presenterade det gemensamma projektet med GMP Arquitectos och L35 Ribas , vinnare av International Anbud om Architectural Idéer för ombyggnad av Santiago Bernabéu , på arenans förvaltnings rutan i eftermiddag . Ordföranden för Real Madrid att: " Vi vill slå på Santiago Bernabéu i den bästa arenan i världen och för att skapa en bättre fotbollsupplevelse för fansen . Den bästa arenan i en unik plats som kommer att bli en global symbol " . Volkwin Marg , den tyska arkitekten som leder försök att vända de vitas fäste i en arkitektonisk ikon och en internationell ledare i idrottsanläggningar , säger att målet är " att omvandla den till den mest avancerade och utvecklade tjugoförsta århundradet stadion . Denna byggnad är utan tvekan det viktigaste projektet av vår karriär " .
 
Florentino Pérez tog till orda efter en gripande film om historien om Santiago Bernabéu stadion . " Det är omöjligt att förstå allt som Real Madrid är i dag utan denna stadion . Arenan ombyggnadsarbete är en strategisk satsning på modernitet . Att bygga och höja stadion var en utmaning i dag . Santiago Bernabéu banade väg och vi blev ledande på idrottsplatser . Detta stadium och undertecknandet av Alfredo Di Stéfano förändrat legenden om Real Madrid . Den nya tjugoförsta århundradet Santiago Bernabéu kommer att fortsätta att vara en privilegierad , känslomässig plats och en källa till stolthet för alla våra medlemmar och fans " .
 
Florentino Pérez fortsatte med att säga : " För drygt åtta år sedan öppnade vi den magnifika Real Madrid City. För några veckor sedan var vi på en händelse som kommer att markera vår nutid och framtid . Real Madrid har nu en bostad för första laget och akademispelare. Vi har gjort betydande insatser i Real Madrid City och vi kommer att fortsätta att förbättra den för att få den bästa och mest moderna Sports City . Vi vill vara trogna koden för Santiago Bernabéu och våra medlemmar . Det var och är ett landmärke i vår stad som lockar miljontals besökare från hela världen " .
 
Volkwin Marg , chef för den tyska GMP arkitektbyrån , kommer att leda projektet för att " förvandla Santiago Bernabéu i den mest avancerade och utvecklade tjugoförsta århundradet stadion . Denna byggnad är utan tvekan det viktigaste projektet av vår karriär " . Han förklarade också kärnan i den nya arenan : " Vi hade i åtanke en Madrid landmärke och vi kommer att fortsätta att försvara klubben och värdena för Real Madrids historia . Det är ett riktigt konstverk " .
 

Kontakt

RealMadridprojekt realmadridprojekt@hotmail.com